Országos Bajnokság 2017

Sportpisztoly 30+30 Bajnok csapat

2017 szeptemberben rendezték meg a tűzfegyveres Országos Bajnokságot. Csapatunk ismét komoly eredményeket ért el. Kiemelkedik ezek közül a pisztolyos csapat sportpisztoly 30+30 számban elért eredménye! Ezt új Országos csúccsal nyerte a csapat, ráadásul úgy, hogy a dobogó mindhárom fokán zámolyi lövő állt! Országos bajnok Farkas Zoltán lett, a második helyen Pálinkás Lajos végzett, mig a harmadik helyet nagy küzdelemben (hármas holtversenyt követő szétlövésben) Papp lászló szerezte meg!

Ugyancsak Országos Bajnok lett a sportpisztoly 20 lövéses számban a Papp László, Farkas Zoltán, Csordás Gergely összeállitású csapat! Papp László egyéniben második lett!

További érmeseink: Pálinkás Lajos 2. gyorstüzelőpisztoly

Csordás Gergely a standardpuska 30 fekvő számban fantasztikus 296 kört lőtt, ami 4 körrel volt jobb mint az érvényes országos csúcs! Sajnos ennek csak kb.1 óráig örülhettünk, mivel egy APLE-s sporttársunk ennél 1 körrel jobbat tudott lőni! Így Gergely "csak" a második lett. Ebben a számban két csapatunk is volt, az első(Czizel Károly, Farkas Ferenc, Dr Gartai Imre ) a nagyon szép 2. illetve a másik (Csordás Gergely, Csordás Tamás, Deák Lajos) a 3. helyet szerezte meg!

Nyílt irányzékú kispuska 30 fekvő számban Dr Gartai Imre is, és a csapat is második lett!

Összeségében zámolyi lövészklub ezen az Országos Bajnokságon 12 érmet és számos pont szerző helyet szerzett!

Gratulálunk minden versenyzőnknek!